Září 2007

The Sims 3

30. září 2007 v 14:33 | heartblog |  .:THE SIMS 2-3:.
V roce 2008 by měla být hotova hra The Sims 3!!!
Mam takovou informaci, že The Sims 3 vyjde asi za 1 rok. Nevim jak vy, ale já se teda móóóc těšim! Akorát ta hra asi nebude na počítače, co sou v součastnosti dobrý... Sem fakt zvědavá, jaká ta hra bude!!!! Určitě víc nábytku, oblečení, domů, měst, účesů... to bude supéééér!!!! Tak se máte na co těšit!!!!
  • Na oficiálních českých stránkách se objevilo potvrzení o the sims 3...Vývoj třetího dílu
  • potvrdily samotní představitelé EA. O tom co bude hru přesněji obsahovat není známo. Na informace si jistě ještě počkáme hodně dlouho.The sims 3 je naplánováno na rok 2008.
  • Obrázek je jen ilustarčního původu...více informací je na oficiálním českém webu !

1.)-Anketa ANNY

30. září 2007 v 14:07 | heart-blog
Tato anketa je vyrobená jen na ukázku jak to bude tak nemusíte hlasovat,ale samozdřejmě můžete!:-)

Vaše vlastní ANKETY!

30. září 2007 v 14:03 | heartblog
Vaše vlastní ankety jsou o tom,že si do komentáře k této rubrice napíšete své jméno,a jakou by ste chtěli mít rubriku,JÁ vám to názorně ukážu se jménem Anna a stím že její Anketa bude třeba Máte mě rádi.No a tak dle toho to bude probíhat klidně do koment.napiš taky jakou chceš na konci měsíce-října se to slosuje kdo má nejhezčí a dostane diplom.HODNĚ ŠTĚSTÍÍÍÍÍÍÍ...


Jak si doma HAPPY?

30. září 2007 v 10:50 | heart-blog

Co rád/a jíš za sladkosti?

30. září 2007 v 10:47 | heart-blog
Nebo nemusíš hlasovat ale napiš do komentářů.



Máš blog nebo web?

30. září 2007 v 10:38 | heart-blog
ikonka

Jsi Holka,nebo kluk?

30. září 2007 v 10:31 | heartblog

Bonnie Wright

30. září 2007 v 10:19 | heartblog

Ashley Roberts

29. září 2007 v 23:16 | heart-blog

Emma Roberts

29. září 2007 v 23:11 | heart-blog

Josh Hutcherson

29. září 2007 v 20:46 | heart-blog

Josh Hutcherson-Životopis

29. září 2007 v 18:43 | heart-blog
Profese herec
Datum narození: 12.10.1992
Místo narození: Union, Kentucky, USA
Znamení: Váhy
Josh Hutcherson se už i přes svůj nízký věk může pochlubit spoluprácí s mnoha význačnými hollywoodskými herci a režiséry. V roce 2005 si zahrál ve filmu Zelená je tráva s Willem Ferrellem a Robertem Duvallem, dobrodružné romantické komedii Little Manhattan a ve filmu Zathura-Vesmírné dobrodružství režiséra Jona Favreau.

Kromě toho si spolu s Tomem Hanksem zahrál jednu z postav v průlomovém filmu Roberta Zemeckise Polární expres (2004, The Polar Express: An IMAX 3D Experience), jež je určen pro kina IMAX. Roku 2006 dokončil práce na komedii Barryho Sonnenfelda R.V., v níž si zahrál syna postavy Robina Williamse.

Mezi jeho televizní filmy patří drama z produkce TNT Wilder Days s Peterem Falkem a celovečerní snímek kanálu Animal Planet Zázrační pejsci. V hostujících rolích se objevil také v seriálech Pohotovost, Strážkyně zákona a Line of Fire.
Filmografie:
2007Most do země Terabithia (Bridge to Terabithia) ...Jesse Aaron
2005Little Manhattan ...Gabe
2005Kicking & Screaming ...Bucky Weston
2004Hauru no ugoku shiro ...Markl

AnnaSophia Robb-Životopis

29. září 2007 v 18:40 | heart-blog
Profese:herečka
Datum narození:08.12.1993
Místo narození:Denver, Colorado, USA
Znamení:střelec
Životopis: [editovat životopis AnnaSophia Robb] AnnaSophia Robb, jedna z nejvíce obsazovaných mladých hereček. V roce 2007 jsme ji mohli vidět ve filmech Most do země Terabithia (rež. Gabor Csupo) nebo Krvavá sklizeň (rež. Stephen Hopkins). AnnaSophia Robb debutovala ve filmu v roce 2005 rodinným filmem Wayneho Wanga Because of Winn-Dixie s Jeffem Danielsem v jedné z rolí. Byla také nominována na cenu Young Artist Award za nejlepší výkon herečky v hlavní roli za ztvárnění dívky Opal, jejíž život změnilo přátelství se zatoulaným psem. Ve stejném roce si zahrála přebornici ve žvýkání žvýkačky Fialku Garderóbovou v Burtonově Karlíkovi a továrně na čokoládu, kde hrál také Johnny Depp.

V roce 2007 natáčí snímky A West Texas Children's Story s Valem Kilmerem, Matthewem Modinem a Larrou Flynn Boyle; v nezávislém dramatu Ferris Wheel s Charlize Theron; v nezávislém dobrodružném snímku Doubting Thomas a dobrodružném sci-fi Jumper, ve kterém kraje s Hyadenem Christensenem a Rachel Bilson pod režisérskou taktovkou Douga Limana.

V televizi si zahrála titulní roli v televizním filmu Samantha: An American Girl Holiday, který jako výkonná producentka podpořila Julia Roberts a režírovala Nadia Tass. Jeji další televizní práce byla hostování v komediálním seriálu společnosti Nickelodeon Drake & Josh a Danny Phantom.

AnnaSophia Robb

29. září 2007 v 18:36 | heart-blog
Most do země Terabithia 01
Most do země Terabithia 08

Tančící písmenka

27. září 2007 v 18:14 | heart-blog

Nakreslené obrázky

25. září 2007 v 15:08 | heartblog





















Obrázky,barvy a pastelky...

25. září 2007 v 15:05 | heartblog